4.03.2007

Familjen Salami

Jag har bott hos min andra familj under denna veckan och här kommer lite fakta om dom.
Pappa , 62 år
Har ända sedan han kom till Sverige drömt om att skaffa en miniatyrtåg bana men har aldrig utav någon oförklarlig anledning skaffat det. Han prenumererar på diverse tidskrifter (bla. Truckers Choice och Classic Toy Trains Magazine) som han tycker om att läsa när han kommer hem från jobbet, vad det nu är. När han får tid över så tycker han om att sova.
Mamma Liten/Sliten, 42 år
Gedigen köpehemmafru med smått fatalistiskt beteende. Städa, diska och undergivelse är hennes tre största intressen enligt Pappa. Det finns ingen framgång som är för liten för att firas med en flaska rödvin om man låter Mamma bestämma.
Ptong Tet Salami, 16 år
Adopterades vid 14 års ålder ifrån ett land vars BNP inte ens räcker till ett Happy Meal. Mamma och Pappa har aldrig haft tid eller ork att lära barnet svenska men Ptong Tet lyssnar bra och hänger därför oftast med i svängarna. Sorgligt nog är Ptong Tet´s enda önskan att någon ska ta sig tid att lyssna på vad hon har att säga men ingen förstår vad hon har att säga och ingen orkar ta reda på vilket språk hon egentligen pratar.
Onkel Ganz Salami, 58 år
Onkel Ganz är uppväxt i östtyskland under det glada sjuttiotalet och har under sitt hela verksamma arbetsliv arbetat med att reparera trabanter. Flyttade till Sverige under en "semester" 84 men återvände aldrig. Idag ägnar han största delen av den vakna delen av dygnet att försöka förföra Ptong Tet Salami.
April Summers, 22 år
När Mamma Liten/Sliten inte har något att göra om dagarna så vänder hon sig till grannflickan April som alltid är sugen på äventyr. April har ett långt kriminellt förflutet och har länge suttit i fängelse där hon har lärt sig de hårda tag som Mamma Liten/Sliten gillar. April ser väldigt mycket upp till Mamma men Mamma ser April mest som något roligt vid sidan av sitt stabila äktenskap med Pappa.
Sonny Eriksson, 46 år
Den ständigt ensamma underliga kusinen som alltid dyker upp på släktträfferna utan att någon någonsin vet varför. Kallar sej själv för "kvinnotjusare" men alla är smärtsamt medvetna om att han dricker på tok för mycket för att någonsin hitta en kvinna som inte är steril.
Okänd, ca 50 år
Hade först en relation tillsammans med Onkel Ganz men dom kom så småningom på att dom avskydde varandra och strax därefter bröt dom upp. Hade en kort romans med Sonny Eriksson men har numera ingen intim kontakt med honom men har ändå en given plats vid familjebordet. Ingen har någonsin tagit sej tid att memorera hennes namn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA vilken diss!!

Macks sa...

Men JAG dåå? Kärleksbarnet/AB SLIDE-pojken! wäwäwähwh buuhu ;(

Anonym sa...

jag kommer säkert ihåg ditt namn men ingen lyssnar på mig iaf. tack för den fina stund vi hade "okänd". sonny

Oggy sa...

Kräkleksbarnet ska också komma på bild så snart familjen salami återträffas.

Orsi sa...

Haha, du är bäst. Familjen Salami FTW! Kramkram